Szolgáltatásaink

Informatikai szolgáltatások:

  • Általános célú és speciális számítógépek, hálózati rendszerek tervezése, kivitelezése. Egységes számítástechnikai infrastruktúra kialakítása. Meglévő rendszerek bővítése, korszerűsítése.
  • Rendszerkarbantartás. Eseti és átalánydíjas vírusirtás, adatmentés, szoftver és hardver karbantartás.
  • Rendszer biztonság: vírusvédelem, tűzfal beállítás, üzemeltetés, adatok archiválása.
  • Helyszíni hibaelhárítás, javítás. Eseti megbízással és átalánydíjas szerződés szerint, a megállapodás szerinti készenléti időn belül a helyszínen megkezdjük a hibaelhárítást. Szükség esetén munkaidőn kívül vagy hétvégén is segítünk a problémák megoldásában.
  • Üzemeltetési és beruházási szaktanácsadás.
  • Licence konzultáció

Cégünk által alkalmazott erők, eszközök, módszerek:

Cégünk munkája során a modern informatikai, információvédelmi eszközök (számítógépek, adatrögzítő és továbbító berendezések) alkalmazása mellett felhasználja a kriminalisztika hagyományos eszköztárába sorolható eszközöket, módszereket, pl.: környezettanulmány, nyílt és titkos figyelések, valamint adatgyűjtések. Emellett alkalmazzuk a hatályos törvények alapján bárki által elérhető adattárakat (cégbírósági adattárakat, földkönyvi nyilvántartásokat stb.) is. Tevékenységünket mindenkor a megbízó érdekeit szem előtt tartva, de a hatályos vonatkozó jogszabályok által nyújtott keretek között végezzük. Munkatársaink szakterületeiken elismert szakembereknek számítanak, és rendelkeznek a tevékenység végzéséhez szükséges szakmai végzettséggel, illetve engedélyekkel.

Nyelvek

Elérhetőségek

Cím: 2800 Tatabánya,

Károlyi Mihály u.10.

Mobil:+36-30/ 821-3765

Tel/Fax:+36-34/ 300-750

E-mail: info@infactor.hu

Web: www.infactor.hu


Közösségi oldalak