• Autism Treatment https://www.autism-mmc.com/
 • ,Köszöntjük az Infactor Magánnyomozó és Információvédelmi Kft. honlapján!

  „…egy rövid távú befektetés, kiemelkedő hozammal!” Talán ez a gondolat az, ami a legérzékletesebben kifejezi, hogy miért érdemes velünk dolgozni.

  Cégünk bemutatását, persze kezdhettem volna úgy is, hogy egy 13 éve működő, vállalati szektorra specializálódott magánnyomozó iroda vagyunk, jól képzett, tapasztalt és profi szakemberekkel, és jelentős szakmai sikerekkel a hátunk mögött. De ezzel a legtöbb ember gondolatait egy szűk csatornába terelném, beskatulyázva, egyszersmind azonosítva a munkánkat azzal a sztereotip képpel, amit az emberek többsége a filmekben szereplő magánnyomozókról alkotnak. Ezért igyekszem elkerülni a korábbi munkahelyek és szakmai végzettségek felsorolására szorítkozó bemutatkozást, hiszen azzal nem adnék élethű képet arról, amit valójában csinálunk.

  Ügyfeleink többnyire olyan kis és nagyvállalatok, hazai és multinacionális vállalkozások, melyek valamilyen vagyonvédelmi vagy egyéb biztonsági problémával találják szemben magukat. Lopásokkal, csalásokkal, sikkasztásokkal, korrupciós vagy ipari kémkedési esetekkel, melyeket önerőből már nem tudnak hatékonyan kezelni. Bár magánnyomozó irodaként többnyire egy-egy konkrét üggyel, vagy feladattal keresnek meg minket, mi lehetőség szerint igyekszünk egyfajta rendszerszemlélettel kezelni minden helyzetet, amivel találkozunk. A konkrét problémán kívül vizsgáljuk a kiváltó okokat és a jövőbeni megelőzés lehetőségeit is. A tüneti kezelés helyett a hosszútávú megoldásokban hiszünk. Ezért igen gyakori, hogy az eseti megbízásaink hosszútávú partnerkapcsolatokká alakulnak át.

  Úgy gondolom a mi szakmánkban igen nehéz objektív adatokon keresztül összehasonlítani a piaci szereplők hatékonyságát. Ha mégis meg kellene tenni, talán az az arányszám mutathatna rá leginkább a munkánk hatékonyságára, melyet a munkánkra fordított összeg és a bizonyíthatóan megvédett érték ad. Cégünk igazoltan több olyan esettel büszkélkedhet, ahol ez az arányszám meghaladta a százszoros szorzót! Az általunk megvédett illetve visszaszerzett érték napról-napra növekszik és vitán felül milliárdos összegekre rúg. Ezért gondoljuk úgy, hogy a munkánk jó befektetés!

   

  Köszönjük megtisztelő figyelmét:

  Az INFACTOR Kft.

  vezetése

 • Центр суррогатного материнства StorkService